Professionele login

Eindejaarsperiode 2022

Beste klant,

het nieuwe jaar komt steeds dichterbij en we maken ons dan ook op voor een alweer ietwat speciale jaarwisseling. Ook 2022 was een bijzonder jaar dat volledig werd gedomineerd door de stijgende grondstofprijzen, de oorlog in Oekraïne en de daaraan gekoppelde hoge energieprijzen. Veel gezinnen, zelfstandigen en bedrijven werden hierdoor getroffen. Wij, bij Radetec, hopen dan ook dat 2023 voor iedereen beterschap brengt en een jaar kan worden waarin bedrijven en zelfstandigen het hoofd boven water kunnen houden, de prijzen terug stabiliseren tot een aanvaardbaar niveau en de gezinnen hun huis terug kunnen verwarmen zonder zorgen.

Wij gaan er op 24 december 2022 even tussenuit om de batterijen terug op te laden. Na te hebben genoten van de feestdagen zullen wij, samen met jullie, op 3 januari 2023 het werk terug aanvatten met hernieuwde energie. Leveringen zullen pas mogelijk zijn vanaf 9 januari door onze jaarlijkse inventaris.

Wij wensen u, uw geliefden, familie en vrienden het beste toe tijdens deze eindejaarsperiode en zien mekaar graag terug begin januari.

Prettige feestdagen aan éénieder van jullie vanwege het ganse Radetec-team

Kerst