Professionele login

Eindejaarsperiode 2023

Beste klant,

het nieuwe jaar komt dichterbij en we maken ons op voor een ietwat speciale jaarwisseling. 2023 was een jaar dat opnieuw gekenmerkt werd door oorlogen, slechte prognoses en een dalende vraag naar bouwmaterialen. Veel gezinnen, zelfstandigen en bedrijven werden (en worden) hierdoor getroffen. Wij, bij Radetec, hopen dan ook dat 2024 voor iedereen beterschap brengt en een jaar kan worden waarin bedrijven en zelfstandigen het hoofd boven water kunnen houden, de markt een heropleving kent maar vooral dat gezinnen, overal ter wereld, zich terug veilig kunnen voelen in hun regio zonder angst om wat komen gaat.

Wij gaan er op 23 december 2023 even tussenuit om de batterijen terug op te laden. Na te hebben genoten van de feestdagen zullen wij, samen met jullie, op 2 januari 2024 het werk terug aanvatten met hernieuwde energie. Leveringen zullen wel pas mogelijk zijn vanaf 8 januari door onze jaarlijkse inventaris.

Wij wensen u, uw geliefden, familie en vrienden het beste toe tijdens deze eindejaarsperiode en zien mekaar graag terug begin januari.

Prettige feestdagen aan éénieder van jullie vanwege het ganse Radetec-team

Kerst