Professionele login

Raambeslag

Één systeem voor alle toepassingen

Het activPilot beslag van Winkhaus is door zijn unieke systeem perfect bruikbaar voor alle toepassingen. Van grote, zware ramen over smalle kozijnen naar niet-zichtbaar beslag, activPilot kan het allemaal. De grote troef is het intelligente modulaire systeem.

Gebaseerd op een blokkendoossysteem kan met een simpele omwisseling van bepaalde onderdelen elke individuele oplossing worden gerealiseerd. Zo kan bijvoorbeeld voor een ander scharnier aan de hangzijde worden gekozen waardoor het beslag niet meer zichtbaar is. Dit terwijl de basis dezelfde blijft als bij zichtbaar beslag. Of kan een sluit- en/of openingsbewaking worden geïnstalleerd door het toevoegen van slechts enkele losse onderdelen.

Het Winkhaus raambeslag blinkt uit in veelzijdigheid en kostenefficiëntie.

Door deze modulaire techniek kunnen een aanzienlijk aantal onderdelen gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Op deze manier profiteren fabrikanten van een duidelijk kostenvoordeel bij zowel stockbeheer als productie. Tevens wordt er voor kwalitatieve grondstoffen en productieprocessen gekozen waardoor steeds duurzame producten worden afgeleverd met een hoge levensduur.

Kortom: duurzaam, modulair, snel en makkelijk te plaatsen. Deze kerwoorden zijn van toepassing op het activPilot raambeslag.