Professionele login

Over Radetec

Radetec, gevestigd in Kruisem, is een ambitieuze leverancier die zich specialiseert in één productgroep, namelijk raam- en deurbeslag. Gegroeid uit een jarenlange ervaring op de markt luisteren zij sterk naar de behoeften van hun klanten en willen zij hen alle mogelijkheden bieden om zich verder te ontwikkelen. Radetec focust zich hiervoor op service en toegankelijkheid en kan hiervoor rekenen op een enthousiast team van medewerkers.

Radetec is uniek en onderscheidt zich door volgende zaken:

Exclusieve verdeler van Winkhaus raam- en deurbeslag
Uitgebreide knowhow van het gamma
Grote voorraad / snelle levertermijnen

Samen kijken naar de toekomst

Radetec heeft een grote voorraad direct leverbare goederen maar hecht tevens groot belang aan het toekomstgericht meedenken met de klant. Hierdoor past Radetec specifiek zijn voorraden aan de noden van de klant aan zodra de samenwerking is gestart.

Om een nog completer gamma aan te kunnen bieden heeft Radetec hun assortiment tevens uitgebreid met deurtochtafsluiters van Comaglio en hefschuifbeslag van Hautau.

Deze zaken, in combinatie met de jarenlange, nauwe samenwerking tussen Radetec en hun betrouwbare transportpartner, zorgen ervoor dat snelle levertermijnen kunnen worden gegarandeerd.

Wij streven naar een perfecte harmonie en samenwerking tussen klant en leverancier. Onze technische productkennis moet hiervoor garant staan.

Technische ruimte

Samen oplossingen zoeken

Als exclusieve verdeler van het Duitse merk Winkhaus in Vlaanderen, gaat Radetec met raam- en deurfabrikanten, schrijnwerkers en slotenmakers aan de slag om pasklare oplossingen te zoeken voor hun toepassingen.

Radetec beschikt hiervoor over een aangepaste technische ruimte met het nodige gereedschap om ter plaatse proefmontages uit te voeren. Dit stelt Radetec in staat om bijvoorbeeld, een door de klant geproduceerd raam, volledig met Winkhausbeslag uit te rusten als proefstuk. Op deze manier dient de klant hiervoor zelf geen tijd vrij te maken en kan meteen een volledig uitgerust geheel worden beoordeeld.

Bij aanvang van de samenwerking verzorgt Radetec een opleiding bij de klant zelf zodat de ateliermedewerkers vertrouwd raken met de montage van het beslag en eventuele vragen meteen beantwoord zien worden.

Verpakking

Samen voor een beter milieu

Ook ecologisch wil Radetec een voortrekker zijn. Zo wordt onze energie opgewekt door middel van zonnepanelen en verkleinen wij de afvalberg met ons uniek verpakkingssysteem van kunststoffen bakken. De goederen worden in deze boxen bij Radetec aangeleverd en als dusdanig gestockeerd. Het leeggoed wordt nadien in grote getalen bij Radetec afgehaald om, via een tussenstation, opnieuw te laten gebruiken door Winkhaus. Op deze manier gaat er geen onnodig verpakkingsmateriaal verloren.