Professionele login

Deurtochtafsluiter Comaglio

Een winddichte afsluiting van uw deurgeheel

Dankzij de deurtochtafsluiters van Comaglio wordt de deur aan de onderkant winddicht afgesloten zodra de deur dicht gaat. Op deze manier krijgt ongedierte geen kans om via deze weg uw huis binnen te dringen en worden tevens wind, geluid en water tegen gehouden.

Door het gepatenteerde systeem valt een, met rubber of borstels belegde lat uit het geheel. Deze wordt aangedrukt waardoor de opening tussen uw deurgeheel en de vloer wordt gedicht.

Door de afregeling aan de zijkant kan er heel precies worden gewerkt waardoor ook bij moeilijke ondergronden makkelijk een perfecte afdichting kan worden gerealiseerd.

Productinfo

Gebruiksgemak

Comaglio staat synoniem voor kwaliteit, precisie en technologie. De deurtochtafsluiters van deze fabrikant zijn dan ook een betrouwbare, snel monteerbare oplossing om uw deurgeheel volledig af te sluiten. De makkelijk toegankelijke en gebruiksvriendelijke afstelling zorgen er daarbovenop voor dat steeds een perfecte afdichting kan worden bekomen.

Deze afdichting bestaat uit EPDM (rubber) met een hoge duurzaamheid (tot 200000 cycli) maar kan, indien gewenst, ook met een borstel in plaats van rubber worden aangeleverd.

Snelle levertermijn

Radetec heeft steeds een groot aanbod op voorraad en bestelartikelen kunnen snel worden aangeleverd door een nauwe samenwerking met de importeur.

Productdetails

Pressure Series

Deze serie wordt gekarakteriseerd door het gepatenteerde dubbele afstelmechanisme. Dit zorgt er voor dat de afstand tussen vloer en deurgeheel steeds perfect wordt afgedicht. De neerwaartse druk die wordt gecreëerd is gelijk verdeeld over de volledige breedte van de deur. Dit is essentieel voor een optimale aandruk in normale omstandigheden maar vooral ook voor moeilijke situaties zoals bvb. een ongelijk liggende vloer, tegels...

Het model 1772, 1812 en 1813 zijn via Radetec te verkrijgen uit stock. Andere modellen uit deze serie dienen steeds te worden besteld.


Special Series

Deze serie werd speciaal ontwikkeld om perfect te passen in aluminiumprofielen. Hier is de belangrijkste troef van de deurafsluiter de kleine maat. Binnen het assortiment is een ruime keuze waardoor er een oplossing mogelijk is voor vrijwel elke uitvoering in aluminium. De AE-referenties werden toegevoegd in 2006 en voldoen aan de Europese regelgeving, steeds met garantie van een snelle installatie en een perfecte afsluiting met de vloer.

Bij Radetec zijn de modellen AE16 en 1370 in verschillende maten leverbaar uit voorraad. Andere modellen zijn steeds op bestelling.

Technische gegevens

 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen (530mm tot 1330mm) - Afkortbaar tot 100mm
 • Hoge duurzaamheid (200000 cycli)
 • Eenvoudige en snelle montage met duidelijke afstellingsmogelijkheden
 • Zowel beschikbaar voor hout, kunststof als aluminium deuren
 • Beschermt tegen:
  • Wind
  • Water
  • Insecten
  • ...

Downloads

Technische fiche Model 1772
Technische fiche Model 1812
Technische fiche Model 1813
Technische fiche Model AE16
Technische fiche Model 1370
Montagehandleiding Model 1772
Montagehandleiding Model 1812
Volledige catalogus deurtochtafsluiters

Video - werking deurtochtafsluiter

Video - montagehandleiding model 1812